Thuis

Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory

Van goede kwaliteit Beam moving head licht voor verkoop
Van goede kwaliteit Beam moving head licht voor verkoop
LED-podium verlichting is veel concurrent, ik kopen van uw bedrijf een goede kwaliteit met een eerlijke prijs is erg mooi. Ik hoop dat we een langdurige relatie op te bouwen.

—— Javier

Blij met je bewegend hoofd LED-verlichting. Bij je serieus bedrijf, omdat het voldoet aan de orders op tijd, ook het product heeft een zeer goede kwaliteit.

—— VICTOR

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory
Receptie Ons Professioneel Team Toon kamer Onze Productielijn Onze Productielijn qc Onze R&D-afdeling R & D Machine Laden container Laden container

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DIY
Aantal werknemers : 1~100
Jaarlijkse omzet : 1-10,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Het houden van Acht Jaar van Ervaring
Gevestigd in Tangge en het Technologiepark in Guangzhou en nader de het een hoge vlucht nemen Baiyun Internationale Luchthaven, werd de Fabriek van de het Stadiumverlichting van Guangzhou Xinyu gevestigd in 2008 en is een onderneming van de stadiumverlichting die R&D, productie, marketing en naverkoop onder één dak integreert. Ons assortiment omvat straal bewegende hoofden, LEIDENE lichten, openluchtlichten, laserlichten en lichte controlesystemen.

Het ondergaan van Ononderbroken en Regelmatige Ontwikkeling
Onder de doelstellingen van „creeer het internationale bekende merk“ en „bouw een respecteerde onderneming op“, heffen wij kwaliteit en de dienst hoogst vlag op, breiden innovatie uit en bevorderen snel het merkbeeld van „Xinyu“. Ons bedrijf ontwikkelt zich regelmatig onophoudelijk en.

Ontvanger van Diverse Toekenning en Kwaliteitscertificaten
Voor uw verzekering, hebben wij ISO-9001:2000vereisten in 2010 overgegaan. Wegens ons hard werk, zijn wij een lid van wereldberoemde merkraden geworden, toont Chinees Technologievereniging, en heeft verscheidene lofbetuigingen zoals „van het het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet van China de Onderneming“, en „meest vertrouwde op merk van de consument“ in Augustus 2011. Meer dan 50 soorten onze producten hebben Ce-goedkeuring.

Het werk met ons vandaag
Wij hebben verscheidene takken over China. Onze goederen zijn populair op Europa, de V.S., Zuidoost-Azië, Rusland, Brazilië en andere gebieden. Contacteer ons met om het even welke onderzoeken u kunt hebben.

Contactgegevens
Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory

Contactpersoon: Caroline

Tel.: 86-20-36519801-807

Fax: 86-20-36519801-807

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)